Atenció clínica a nens, adolescents i adults des d'una perspectiva psicoanalítica

 

Molts poden ser els símptomes i malestars que una persona enfronti al llarg de la seva vida. Això pot provocar limitacions, angoixa i conflictes particulars en cada subjecte, que comportin la cerca d'un psicòleg que pugui escoltar, intervenir i facilitar l'inici de la resolució d'aquests.

 

Vivim en un món on no hi ha lloc per trobar-se malament. Si alguna cosa no funciona, de seguida s'ha de tapar, o sobreposar-se i no aturar-se. Per aquest motiu existeix una àmplia oferta de tractaments ràpids, fàrmacs i objectes de consum, que pretenen una solució apta per tothom i per tot tipus de problemàtiques, sense contemplar la singularitat de cada persona.

 

Manifestacions clíniques tractades: qualsevol tipus de malestar, patiment o trastorn psíquic, que impedeixi viure una vida plena, relacionar-se, estimar, tenir projectes, aprendre, realitzar activitats, treballar, etc.

 

Consulta de psicologia a Vilassar de Mar i Maresme.

Atenció a Nens i Adolescents

 

Atenció a Nens

 

Atenció a Adolescents

Atenció a Adults

 

Atenció a Adults

Llengua de Signes

 

Atenció en Lengua de Signes

Psicòleg a Vilassar de Mar, Maresme

Lucía Pose, psicòleg - psicoanalista - psicólogo

Paseo Montserrat 26, Bajos, Pla de l'Avellà, Cabrera de Mar (al lado de Vilassar de Mar), Maresme

Tel: 615 342 671

E-mail: psicoanalisismaresme@gmail.com

 

 

 

 

 

Psicólogo de orientación psicoanalítica en Vilassar de Mar, Cabrera de Mar,  en Maresme. Psicólogo de niños, psicólogo de adolescentes, psicólogo de adultos. Psicoanalista. Consulta de psicología en Vilassar de Mar-Cabrera de Mar,  Maresme. Psicólogo Lucía Pose. Psicóloga Lucía Pose. Psicólogo psicoanalista en Vilassar de Mar. Psicoterapia, terapia psicológica para niños, adolescentes i adultos.

 

Psicòleg d'orientació psicoanalítica a Vilassar de Mar Cabrera de Mar,, a Maresme. Psicòleg de nens, psicòleg d'adolescents, psicòleg d'adults. Psicoanalista. Consulta de psicologia a Vilassar de Mar-Cabrera de Mar, Maresme. Psicòleg Lucía Pose. Psicòloga Lucía Pose. Psicòleg psicoanalista a Vilassar de Mar. Psicoteràpia, teràpia psicològica per a nens, adolescents i adults.